Politica de retur

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform dispozitiilor O.G. 34/2014, in termen de 14 zile calendaristice de la data receptiei coletului, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.

Contravaloarea produselor comandate se va returna in termen de maxim 14 zile calendaristice de la data notificarii in scris a intentiei de returnare, cu conditia ca in acest termen, produsul sa reintre in posesia vanzatorului si sa fie in perfecta stare. In cazul in care produsul returnat de catre cumparator intarzie sa ajunga la vanzator, suma reprezentand contravaloarea acestuia (din care se scade cheltuielile de transport), se va returna numai dupa receptia fara obiectiuni de catre vanzator a produsului returnat.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs  de maxim 30 de zile de la acceptarea returului, rambursandu-se  doar valoarea produsului , fara taxele de transport.

La returnarea unui produs, trebuie mai intai sa ne contactati, formuland in scris pe e-mail o notificare a intentiei de retur .Pe linkul urmator puteti gasi formularul: Decarcare formular PDF  (Necesitatea prezentarii motivelor de retur de catre cumparator nu este o conditie de acceptare a returului, ci doar un element de monitorizare interna a comertului online). Este responsabilitatea dumneavoastra sa va asigurati de sosirea  in stare buna a produsului la sediul SC Ax Perpetuum Impex SRL (B-dul Muncii nr.18B, mun. Cluj-Napoca, jud. Cluj). Pentru a putea beneficia de returnare, produsul trebuie sa fie nedeteriorat, sa nu fi fost folosit si sa fie insotit de o copie a facturii si a documentului de plata. In vederea efectuarii returului, aveti obligatia sa ambalati produsul la fel cum l-ati primit si cu acelasi tip de ambalaj. Produsele care contin accesorii se returneaza doar in cazul in care nu sunt descompletate (contin setul intreg de piese) si nu sunt deteriorate si/sau folosite.Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat(cu toate accesoriile, cu etichete intacte si documentele care il insotesc).

Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice,lovituri,zgarieturi,urme de folosire si /sau interventii neautorizare.Orice semn de uzura existent pe produs atrage anularea dreptului de returnare, fiind considerat produs folosit. Deteriorarile cauzate de nerespectarea conditiilor de utilizare, atrag anularea dreptului de returnare / garantie.

Returnarea se considera finalizata cand SC Ax Perpetuum Impex SRL a receptionat produsele returnate, constatand printr-un proces verbal starea in care acestea se afla. In cazul in care bunul receptionat in urma returului este uzat si/sau deteriorat, cumparatorul va fi notificat comunicandu-i-se faptul ca returul nu se accepta si produsul achizitionat urmeaza sa-i fie retrimis,pe cheltuiala clientului.

Putem amana rambursarea, in cazul in care produsele intarzie sa ne parvina, pana la data la care primim inapoi produsele si acestea corespund calitativ .

Contravaloarea cheltuielilor de expeditie a produselor returnate la cererea clientului, fara culpa vanzatorului, se suporta de catre client.

Produsele comercializate pe www.profiline.ro beneficiaza de garantie in conformitate cu legislatia in vigoare. Pentru fiecare grupa de produse se acorda garantie separata raportat la specificitatea produsului.