Despre noi

De fiecare data cand folosesti Profiline, brandul dedicat in intregime produselor de tip plinta si profile, te apropii cu inca un pas de casa visurilor tale. Fiecare produs din gama Profiline este gandit pentru a se potrivi la perfectie in planurile facute pentru a-i oferi caminului tau viata, frumusete si personalitate. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti imaginezi contururile si culorile pe care ti le doresti: in mod sigur vei gasi plinte si profile cu formele, nuantele si textura pe care ti le doresti in gama Profiline.

Clientul Profiline se poate baza oricand pe trei calitati de baza ale produselor din gama noastra: modele variate, calitate ridicata, raport pret-calitate avantajos. Modelele noastre urmaresc ultimele tendinte din domeniul amenajarilor interioare, oferindu-ti posibilitatea celor mai inovative si elegante combinatii pentru interiorul casei tale. De asemenea, calitatea produselor si serviciilor este permanent mentinuta la standarde inalte, astfel incat solutiile noastre sa fie nu doar estetice, ci si extrem de practice. Gama noastra este imbunatatita insa constant nu doar la nivelul calitatii ci si la cel al preturilor, astfel incat clientii nostri sa beneficieze de cea mai buna oferta de pe piata.

Cu o experienta de peste 20 de ani, Profiline acopera toate categoriile de baza din domeniul plintelor si al profilelor: produse pentru finisarea diferitelor tipuri de pardoseli, pentru protectia treptelor si a muchiilor peretilor. Profiline este linia profesionista care pune casa ta in centrul atentiei sale si intelege ca aceasta este cea mai importanta pentru tine. Profiline este stilul casei tale.